[van €2400 tot €3000 bruto per maand op basis van 40 uur]

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een ervaren heftruck/reachtruck chauffeur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Lees snel verder voor meer informatie over onze vacature als heftruck/reachtruck chauffeur.

Functieomschrijving: Als heftruck/reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt laden, lossen, verplaatsen en opslaan van goederen in het magazijn. Je takenpakket omvat onder andere:

Als heftruck/reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt laden, lossen, verplaatsen en opslaan van goederen in het magazijn. Je werkdag begint met het controleren van de heftruck/reachtruck en het uitvoeren van een dagelijkse veiligheidscheck. Vervolgens ga je aan de slag met het verplaatsen van goederen binnen het magazijn. Hierbij werk je nauw samen met collega’s en stem je onderling af wie welke taken oppakt. Je laadt en lost vrachtwagens en controleert de goederen op kwaliteit en kwantiteit. Daarnaast verzamel je goederen voor verzending en rijd je pallets in en uit de stellingen. Je werkt volgens strikte veiligheidsvoorschriften en signaleert eventuele gebreken aan de heftruck/reachtruck. Ook houd je het magazijn en de werkomgeving schoon en opgeruimd. Kortom, een afwisselende baan waarbij veiligheid en efficiency voorop staan.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als heftruck/reachtruck chauffeur
  • Je bent in het bezit van een geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat
  • Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften en kunt deze toepassen in de praktijk
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan met mooie doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld loodsbaas
  • Een salaris tussen de €2400 en €3000 bruto op basis van 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen binnen jouw vakgebied

Interesse?

Ben jij de heftruck/reachtruck chauffeur die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.