Loading

Vacaturepagina van Uitzendbureau Trionymus

Betontimmerman!

 

Zuid holland 

Wij zijn voor een opdrachtgever van ons in Zuid Holland, een aannemersbedrijf die werkt op basis van aangenomen werk of op basis van regie, op zoek naar een ervaren beton timmerman.Je werkzaamheden als betontimmerman bestaan o.a. uit het lezen van tekeningen, het uitzetten en inmeten van de te maken elementen. Het vervaardigen van traditionele-en systeembekistingen.Het realiseren van het betontimmerwerk binnen de gestelde normen in teamverband alsook zelfstandig.Naast aantoonbare werkervaring als betontimmerman heb je ervaring met diverse bekistings-systemen. Je hebt doorzettingsvermogen, bent collegiaal, flexibel.Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je hebt een gedreven houding. Dit houdt in dat je altijd op rijd bent, actief meedenkt met je collega’s  en flexibel inzetbaar om extra uren te maken. Je bent een echte teamplayer.Jouw werkgebied is door heel Nederland.Indien je geen aantoonbare werkervaring hebt in de functie van betontimmerman, dan kunt u niet in aanmerking komen voor deze functie en is het overbodig om te reageren.Heb jij de juiste werkmentaliteit en ben jij een vakman als betontimmerman reageer direct.


Vaardigheden

  • Aantoonbare werkervaring in de functie van betontimmerman
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In het bezit van een VCA;
  • Goed technisch inzicht;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Gemotiveerd, flexibel en een echte aanpakker;
  • Je kunt werken in een hoogt tempo waarbij je oog blijft houden voor kwaliteit en detail;
  • In het bezit van een Rijbewijs + auto.

Scholing:In het bezit zijn van een VCA 

Over de werkgever: Arbeidsvoorwaarden: salaris conform CAO Bouw en Infra

Uren per week: 40

Contract: Nader te bespreken

 

Winkel medewerk(st)er

 

Voor opdrachtgever van ons zijn we op zoek naar ervaren winkel medewerk(st)ers voor in de Bloemen en planten. 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die in de omgeving van Oud-Beijerland wonen. De werklocatie voor onze opdrachtgever bevind zich in Oud-Beijerland. De werkzaamheden bestaan o.a. Leveringen die binnen komen op deense karren verwerken in de winkel. Daarnaast zul je ook de producten moeten voorzien van een sticker met de juiste productnaam c.q. prijs, Kassa werkzaamheden, karren stapelen, Levereingen verdelen voor diverse filialen.

Vaardigheden:

- Affiniteit met bloemen en planten is geen must maar wel een prè;    

- Flexibel inzetbaar zijn;

- Goede beheersing van de Nederlandse taal hebben;

Over de werkgever

Momenteel heeft onze opdrachtgever zes vestigingen in Nederland.
Deze vestigingen bevinden zich in Rhoon, Zuidland, Ridderkerk, Terneuzen, Bergschenhoek & Oud-Beijerland. Zij verkopen bloemen, planten, sierpotten en diervoeding.

Uren per week: 26 - 35

Contract: Nader te bespreken

Stuur jou motivatie +Cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Medewerker Groenvoorziening

 

Voor onze opdrachtgever in Pijnacker zijn wij op zoek naar een medewerker in de groenvoorziening.

Functie Omschrijving

- Schoffelen van plantvakken en haagvoeten;

- Knippen van hagen en vakbeplanting;

- Snoeien van vaste beplanting;

- Verwijderen of snoeien van bomen door een European Tree Worker;

- Verwijderen van onkruid op verhardingen d.m.v. borstelen;

- Maaien machinaal of handmatig van ruigras;

- Het planten van plantgoed en bomen;

Deze werken worden grotendeels uitgevoerd door onze opdrachtgever. Door personeel die hiervoor gecertificeerd zijn. Werken met verschillende machines waaronder tractors met bijbehorende combinaties van maaimachines, borstels of snippercombinaties.

Functie eisen:

- Ervaring in groenvoorziening;

- VCA Diploma;

- Goede beheersing van de Nederlandse/ Engelse taal;

- Flexibel inzetbaar;

- In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;

 

Medewerker Rozenkwekerij

Voor een Rozenkweker in Bleiswijk zijn wij op zoek naar ervaren rozen medewerkers. Het sorteren van rozen in de schuur en de kwaliteitscontrole daarvan kunnen doen. Daarnaast ook alle andere voorkomende inpakwerkzaamheden in de rozen. De nadruk ligt wel op het sorteren van de rozen.

Functie eisen:

- Jaren aantoonbare sorteer werkervaring in de rozen ( soort rode rozen) is een must;

- Zelfstandig kunnen werken;

- Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;

- In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;

- Fulltime willen werken/ 7 dagen per week;

- Motivatie en wilskracht hebben;

- Ben je minimaal 1.70 meter lang

Functie aanbod 

- Op uitzendbasis ter beschikking gesteld worden aan een rozenkwekerij; 

- Conform cao glastuinbouw beloning;

- jaarrond werk in de rozen;

 

Productiemedewerker Bakkerij

 

voor een bakkerij in bleiswijk zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. in maart wordt het bij deze opdrachtgever weer drukker en kunnen wij weer extra uitzendkrachten inzetten.

ervaring is een pre, maar motivatie vinden wij het belangrijkst!  wij verwachten wel dat je de engelse of nederlandse taal beheerst. daarnaast ben je bereid om wisselende en onregelmatige diensten te draaien. herken je jezelf in bovenstaand profiel, neem dan contact met ons op!

 

Medewerker potplanten

 

voor diverse klanten zijn wij op zoek naar kandidaten met ervaring in de potplanten. je houdt je bezig met het schoonmaken, verdelen, verpakken en verzendklaar maken van de bestelde planten. onze opdrachtgevers bevinden zich in bleiswijk, bergschenhoek en waddinxveen.

spreek je engels of nederlands? en heb je ervaring binnen de potplantenteelt? neem dan contact met ons op!

 

IJzerwerkers

 

Voor een opdrachtgever in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar ijzerwerkers.

Je dient in het bezit te zijn van een lascertificaat Mig/Mag en een VCA certificaat. Je hebt ervaring met metaalbewerking zoals slijpen, branden en lassen van metaal. Het gaat bij deze opdrachtgever om grove metaalbewerking.

De standplaats is Berkel en Rodenrijs, maar er zal veel op locatie worden gewerkt. Het goed beheersen van de Nederlandse taal is een must in verband met E-learning testen die voorafgaand afgelegd moet worden bij de klanten van onze opdrachtgever.

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! 

 

Medewerker Orchideeënkwekerij (Phalaenopsis)

 

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar medewerkers die ervaring hebben met potorchideeën. Heb je ervaring met oppotten, stokken, inhoezen en/of het inpakken van orchideeën? En spreek je Nederlands of Engels? Reageer dan snel!

 

Medewerker afleveren planten

 

De medewerker afleveren planten houdt zich zelfstandig bezig met de bestellingen van A tot Z; vanaf de orderbon planten schoonmaken, inhoezen, in trays zetten en op karren plaatsen. Heb je ervaring met een soortgelijke functie binnen de tuinbouw? Beheers je de Engelse of Nederlandse taal uitstekend? En ben je in het bezit van eigen vervoer? Neem dan contact met ons op.