Werknemers

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je bij Trionymus aan het juiste adres! Vul hieronder het inschrijfformulier in.

Trionymus is gespecialiseerd in de agrarische sector, de industrie, logistiek en de technische sector. Wij hebben verschillende soorten banen beschikbaar. Als uitzendbureau selecteren wij graag de juiste vacature voor jou. Dus schrijf je snel in of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Inschrijfformulier Trionymus

Schrijf je nu in zodat wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan.

  Algemene gegevens

  Reden van inschrijving:

  Tijdelijke baanVaste baanVakantiewerkBijbaan

  Waar ken je Trionymus van? *

  Onze websiteNiedziela.nlVia een vriendUitzendkrachtOpdrachtgeverGemeente LansingerlandWerkgeverservicepunt ZoetermeerFacebookFlyer

  NAW gegevens

  ManVrouw

  Contactgegevens

  Werkgegevens

  * verplichte velden om in te vullen

  Hierbij verklaar ik dat ik het privacy statement gelezen heb en hiermee akkoord ben.
  Klik hier om het privacy statement te lezen.

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”


  Veelgestelde vragen

  Je kan solliciteren door je in te schrijven via de website of door telefonisch contact op te nemen met de vestiging. Daarna maken wij een afspraak met jou voor een persoonlijke kennismaking.

  Het bruto uurloon dat je uitbetaald krijgt is afhankelijk van de cao van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Welke cao er geldt kan je navragen op de vestiging.

  Of je recht hebt op reiskosten is afhankelijk van de cao die geldt bij de opdrachtgever waarvoor je werkzaam bent. Bij gebruik van onze bedrijfsauto heb je geen recht meer op reiskosten. Welke cao er geldt kan je navragen op de vestiging.

  Jouw loonspecificatie kan je vinden op het flexwerkersportaal. De inlogcodes hiervoor worden door de vestiging verstrekt

  Gewerkte uren worden in de week erna verwerkt en uitbetaald. Zodra jouw loonspecificatie op het portaal staat, wordt het bijbehorende bedrag per bank overgemaakt. Dit gebeurt wekelijks uiterlijk op de vrijdag. Het is afhankelijk van jouw bank wanneer het bedrag staat bijgeschreven op jouw rekening.

  Als je ziek bent dien je je minimaal 2 uur voor aanvang van je werkzaamheden ziek te melden. Dit moet je doen bij de opdrachtgever waarvoor je werkt en bij de vestiging.

  Als uitzendkracht bouw jij vakantiedagen reserveringen op. Voordat jij op vakantie gaat dien jij een aanvraag voor vakantie in te dienen bij de opdrachtgever en af te geven op de vestiging. Na goedkeuring kan jij gelijk een aanvraag doen voor het opnemen van jouw reserveringen. Opgebouwde reserveringen zullen dan tijdens jouw vakantie uitbetaald worden.

  Indien jij op een feestdag die normaal jouw werkdag is, niet kunt werken, heb jij recht op feestdag vergoeding. Werkt jouw opdrachtgever wel, dan heb jij recht op de toeslag die bij die opdrachtgever geldt op het werken op een feestdag.

  Reserveringen worden uiterlijk binnen 6 weken na uitdiensttreding verwerkt en overgemaakt naar jouw bankrekening.

  Vakantiegeld wordt óf wekelijks uitbetaald tegelijk met jouw salaris of 1x per jaar in de maand mei.